Harjoittelumaksut

ehms7Jäsenmaksu

Tammikuusta 2016 alkaen jäsenillä on vuosittainen jäsenmaksu, jolla katetaan muun muassa jäsenjärjestelmän ylläpitokuluja. Vuonna 2021-22 jäsenmaksu on 20€ vuodessa ja on voimassa vuosikokouksesta vuosikokoukseen. Jäsenmaksu maksetaan harjoittelun alkaessa, ja se sisältyy alkeiskurssien hintaan.

Harjoitusmaksut 2022

Harjoittelua voit maksaa kuukausittain sekä kausittain, tai vuoden kerrallaan, jolloin harjoittelu on kaikista edullisinta. Kuukausi- ja kausimaksulla voit myös säilyttää miekkailuvarusteita salilla lisämaksutta. Säilytystilaa on kuitenkin rajallisesti, ja sitä priorisoidaan aktiivisille harjoittelijoille. Mikäli tiedät olevasi pidempään tauolla, vie varusteesi salilta pois, jotta aktiivisille harjoittelijoilla riittää tilaa.

Kalenterikuukausi 60 €
Kevätkausi 6 kuukautta 300 €
Syyskausi 6 kuukautta 300 €
Kalenterivuosi 12 kk 500 € (sisältää jäsenmaksun!)

Seuran hallitus myöntää myös harkinnan mukaan viikonloppujäsenyyksiä, jotka kattavat vain viikonlopun vapaat harjoitukset. Viikonloppujäsenyys voidaan myöntää henkilölle, joka on käynyt historiallisen miekkailun peruskurssin ja jonka voidaan todeta kykenevän hallittuun ja turvalliseen sparraamiseen. Viikonloppujäsenyys maksaa 30 €/kk, ja jäsenyyttä tulee hakea sähköpostitse osoitteesta info(at)ehms.fi.

Harjoittelumaksut voit maksaa myös Smartum- sekä Edenred- virikeseteleillä sekä Edenred-mobiilimaksulla.

Edenred-mobiilimaksu toimii näin:

  1. Avaa MyEdenred-sovellus ja valitse ”Luo mobiilimaksu” virike-edun kohdalta
  2. Etsi sovelluksesta palveluntarjoajan nimi, Espoon historiallisen miekkailun seura
  3. Syötä palvelun summa ja paina vahvista maksu

Harjoittelumaksujen laskutus hoidetaan jäsenjärjestelmämme, MyClubin kautta. MyClubiin pääset sivujemme ylälaidassa olevan painikkeen kautta kun sinut on hyväksytty jäseneksi ja sinulle on lähetetty MyClub-tilin aktivointilinkki ja rekisteröintitiedot. MyClubin kautta voit valita laskutusvälisi sekä ilmoittautua harjoituksiin sekä tapahtumiin. Valitsemasi laskutusväli jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Jos haluat vaihtaa laskutusperustetta, jäädä tauolle tai palata tauolta, olethan yhteydessä laskutukseen osoitteessa laskutus(at)ehms.fi.

Yksityistunnit ja yksityistilaisuudet

Yksityistilaisuuksia yksityisopetusta tai pienryhmäharjoittelua voi kysyä erikseen seuran ohjaajilta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@ehms.fi. Salia on myös mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön.

ehms9