Ohjaajat

Kristian Ruokonen

Kristian aloitti kalpamiekkailun vuonna 1997, ja vaihtoi historiallisiin lajeihin The School of European Swordmanship:iin 2008. Kristian on saksalaisen miekkailun pääohjaaja yhdessä Matias Parmalan kanssa. Kristian harjoittelee myös miekkaa & kupurakilpeä sekä bolognalaista miekkailua, ja on menestynyt huomattavasti kansainvälisesti useilla eri aseilla. Kristian on aktiivinen Nordic Fencer –sivuston kirjoittaja.

Kalle Kylmänen

Kalle aloitti eurooppalaisten historiallisten kamppailulajien harrastamisen 2010, ja liittyi EHMS:n vuosi myöhemmin. Hän on saksalaisen miekkailun ohjaaja, ja aktiivisesti mukana kilpailutoiminnassa. Kalle on harrastanut myös muita aseellisia kamppailulajeja.

Eetu Röpelinen

Eetu aloitti saksalaisen pitkämiekkailun harrastamisen EHMS:sä syksyllä 2014
ja toimii nykyään saksalaisen miekkailun ohjaajana,
sekä vastaa osittain lauantain vapaista harjoituksista.
Hän pyrkii harrastamaan miekkailua mahdollisimman laajasti, joten
tekniikan harjoittelun ja sparraamisen lisäksi hän osallistuu kilpailuihin,
tutkii historiallisia lähteitä sekä harjoittelee leikkamista terävillä aseilla.

Mats Bergström

Mats aloitti miekkailun EHMS:ssä bolognalaisen miekkailun alkeiskurssilla keväällä 2012. Tämän jälkeen hän jatkoi sekä saksalaisella pitkämiekalla että bolognalaisella kunnes hän 2016 vuoden alusta päätti keskittyä bolognalaisen miekkailuun ja ohjaamiseen. Mats toimii nykyään ohjaajana bolognalaisessa miekkailussa, vetäen keskiviikon vakiotreenejä.

Christoffer Warelius

Chris aloitti EHMS:ssä historiallisen miekkailun harjoittelun vuonna 2013, ja on vastuussa lauantain vapaista harjoituksista. Hän on toinen peruskurssien vetäjistä Joachim Buchertin kanssa, ja toimii myös tuuraajana vakiotreeneissä. Chris on toiminut seuran hallituksessa kauden 2016 alusta.

Ajantasaiset kilpailutulokset löydät Kilpailutoiminta -sivulta.