Uusi sali!

Espoon Historiallisen Miekkailun Seura ry ja Miekkailuseura Vorschlag Helsinki ry ovat vuokranneet salin Helsingin Ruskeasuolta. Sali on erittäin hyvien liikenneyhteyksien varrella kivenheiton päässä Mannerheimintiestä, osoitteessa Koroistentie 4 E. Salin lähistöllä on ilmaisia parkkipaikkoja, ja bussipysäkit ovat välittömässä läheisyydessä. Uudelta salilta löytyy WC ja keittiö jääkaappeineen.

Saksalaisen miekkailun harjoitukset siirtyvät kokonaan uudelle salille, osan bolognalaisen miekkailun harjoituksista pysyessä Espoossa. Harjoittelumahdollisuudet lähes kaksinkertaistuvat – kohta on mahdollista treenata sekä bolognalaista että saksalaista miekkailua lähes joka arkipäivä! Uusi aikataulu astuu voimaan syyskuun alussa.

Harjoitusten määrän kasvaessa maksumalli molemmissa seuroissa muuttuu pääosin kuukausimaksupohjaiseksi. Espoossa kertamaksuja voi vielä ostaa, mutta niiden määräalennukset sekä kuukausikatto poistuvat. Olemassaolevat kertamaksut voi joko käyttää tai vaihtaa alennukseksi loppuvuoden harjoittelumaksuissa.

Syyskuun alussa astuu voimaan myös avajaistarjous, jolla harjoittelet vuodenvaihteeseen saakka hintaan 140€, eli 35€/kk! Kuukausimaksu tulee jatkossa sisältämään oikeuden säilyttää varusteita salilla. Lisätietoja harjoittelumaksuista: https://ehms.fi/maksut/

Syksyn harjoitusajat

Uusi aikataulu julkaistaan piakkoin, ja astuu voimaan syyskuun alussa. Helsingissä nykyinen aikataulu jatkuu 28.8. saakka, Espoossa harjoitukset 19.8. alkaen ovat seuraavat:

19.8: Bolognalainen miekkailu 19:00 – 21:00 Ruusutorpan koululla
26.8. Bolognalainen miekkailu 19:00 – 20:00 Ruusutorpan koululla
30.8: Bolognalainen miekkailu 19:00 – 21:00 Kilon koululla