Kesäleiritunnelmia Suomenlinnasta

Viikonloppuna pidettiin EHMS:n ja Vorschlag Helsingin yhteinen kesäleiri Suomenlinnan Kuntomaneesissa. Leiri vietettiin kauniissa säässä erilaisia historiallisia kamppailulajeja harjoittelemalla ja tutustumalla miekkailijoihin lukuisista eri seuroista. Mukana oli lähemmäs neljäkymmentä osallistujaa viidestä eri maasta.

Viikonlopun ohjelma piti sisällään harjoituksia edistyneimmistä aivan aloittelijoille. Ohjelmassa oli saksalaista ja bolognalaista miekkailua, painia, tikaria ja erilaisia harjoittelupelejä, sekä myöskin otteluharjoituksia kokeneimmille. Ohjaajina toimivat Matias Parmala, Ilkka Hartikainen sekä Kristian Ruokonen omista seuroistamme, norjalainen Petter Brodin Frie Duellisterista, yhdysvaltalainen pitkän linjan historiallisten lajien ohjaaja Matt Galas, hollantilainen Ties Kool AMEK:ista, sekä Joeli Takala ja Pyry Veteli yliopistoseura Grieswarttista.

Leiri oli monin tavoin menestys, ja tullaan varmasti järjestämään uudestaan. Iso kiitos kaikille osallistujille järjestäjien puolesta!