Peruskurssit

ehms11

Miekkailun harjoittelu aloitetaan peruskurssilla, jossa vanhat miekkailutaidon periaatteet yhdistyvät moderneihin harjoittelutapoihin ja -välineisiin. Kurssilla harjoitellaan lajin tärkeimpiä tekniikoita ja periaatteita, kohotetaan kuntoa, kehitetään liikkumista ja miekan käsittelytaitoa, sekä opetellaan ohessa lajeihin liittyvää termistöä.

ehms10

Järjestämme sekä saksalaisessa että bolognalaisessa miekkailussa peruskursseja syksyisin ja keväisin. Kurssille ei tarvita aikaisempaa kokemusta miekkailusta tai muista kamppailulajeista, ja niille voivat osallistua kaikki yli 14-vuotiaat.

Mukaan peruskurssille tarvitset sisäliikuntavarusteet, seura tarjoaa muut tarvittavat välineet. Kurssien hinta on 140 euroa ja se sisältää jäsenmaksun kuluvaksi vuodeksi, sekä treeniaikaa tavallisiin harjoituksiin peruskurssin aikana. Kurssin voi maksaa myös Smartum- ja Edenred -virikeseteleillä.

Jos et ehdi ensimmäiselle kerralle, ei hätää. Voit hyvin ilmoittautua kurssille vaikka joutuisitkin olemaan muutaman tunnin pois, sillä tunneilla kerrataan edellisillä kerroilla opittuja asioita.

Kurssin jälkeen voit jatkaa normaalitreeneissämme. Lisätietoja harjoitusmaksuista löydät tästä.

Jos sinulla on kysyttävää peruskurssista tai lajista, ota yhteyttä: info@ehms.fi

Intensiivikurssit

Järjestämme myös viikonlopun kestäviä intensiivikursseja, jolloin käydään tiivistetysti läpi kyseisen miekkailukoulun perusmateriaalit. Intensiivikurssin hinta on 100 €, ja tähän sisältyy myös kuluvan vuoden jäsenmaksu.

Peruskurssin ostaminen lahjaksi

Peruskurssin voi myös ostaa lahjaksi, vaikka ilmoittautuminen ei ole vielä auennut. Peruskurssi pitää tässä tapauksessa maksaa ennakkoon. Saat lisätietoja tästä sähköpostilla osoitteessa info@ehms.fi.

Varaamme oikeuden rajoittaa ennakkoon myytyjen paikkojen määrää yhteensä viiteen per peruskurssi.

Tulevat peruskurssit

Peruskurssit pidetään tiistaisin kello 19:30 – 21:00 ja torstaisin kello 20:00 – 21:30, ja niiden ilmoittautumiset alkavat lähempänä kursseja. Ilmoittaudu kurssille kurssipostauksen kautta.

Seuraavat perus- ja intensiivikurssit:

Saksalaisen miekkailun intensiivikurssi 25.-26.5.2024