Maalauskilpailu kevät 2020 finalistit

Ensimmäinen äänestyskierros on päätetty! Koska yksikään ehdokas ei saanut yli 50 % äänisaaliista, pidämme toisen äänestyskierroksen kolmesta eniten ääniä saaneesta ehdotuksesta.

Äänestyksen säännöt: Äänestyksen toinen kierros on auki 25.4.2020 klo 12.00 saakka. Toisen kierroksen päätösaika ajastettiin uudestaan, jotta äänestys sulkeutuu ennen ylimääräistä jäsenkokousta.

Löydät finalistit skrollaamalla alaspäin!

Lähetämme sähköpostitse kaikille jäsenille kyselyn, jossa voit äänestää yhtä ehdokasta.

Ehdokas 1

image0image1

Ehdokas 2

Untitled-1Untitled-2Untitled-3Untitled-4

Maalausehdotuksessani nyt punaruskeat pinnat maalattaisiin laivastonsiniseen viittaavalla, mutta hieman vähemmän saturoituneella sinisen sävyllä, kuitenkin riittävän vaaleana valoisuuden säilyttämiseksi (esim. HEX #2C3B6A). Nyt tummanharmaaksi maalatut seinät jäisivät, mutta ehdotan niille EHMS-logon sijoittamista tavalla tai toisella – jos maalaaminen ei ole järkevää/mahdollista, voisi selvittää teippaus/tarratekniikkaa, samaan tyyliin kuin gallerioissa. Ehdotan kuvissa myös muun EHMS-sälän (bannerit ym.) sijoittelua salille, sillä mielestäni se on maalipintoja tehokkaampi tapa tehdä salista seuran näköinen ja oma pesäkolo.

  • Väreinä navy blue sekä musta/tummanharmaa+valkoinen lienevät seuran vakiintuneita tai vakiintumassa olevia
  • Muutos olisi jokseenkin vähätöinen: vain punaruskeat pinnat täytyy tehdä uusiksi
  • Säilytetään tärkeä aspekti eli palkkien signaloiminen selkeällä värillä: helpompi havaita huonot paikat miekkaillessa
  • Tarvittaessa sinistä väriä voisi käyttää muissakin paikoissa, esimerkiksi salin puuovessa ja sähkötaulua peittävässä sermissä

Ehdokas 3

ehms_seinäpohja_mystic_grey10_rosewood_(lite)

Värityksen nimi on Grey rosewood.

Tolppa- ja poikkiparrut maalataan uudestaan maanläheisellä purppuranruskealla. Tiiliseinät maalataan loppuun astetta vaaleammalla Mystic grey 10:llä.

Suunnitelman mukaan väritys on jaettu näille kolmelle pinnalle siten, että jo seuran harrastajille tuttu valkoinen väri jää tasapintojen väriksi (tasaiset seinät, käytävät, jne.) ja on siten selkeästi hillitsemässä kaikkien tilojen maisemaa. Valkoinenhan on tietysti myös katon väri.

Tiiliseinien väriksi valittiin harmaa Mystic grey, joka on arvoltaan tyylikäs ja katsojaa rauhoittava sävy. Se toimii myös erinomaisena parina monelle muulle värille.

Lopuksi vähiten katsojan näköalaa omaavat paalut saivat korostevärikseen maanläheisen Rosewoodin tuomaan tarmokkuutta väripalettiin. Purppuranruskea sävy tuo piristystä viikottaisiin harjoituksiin ja korostaa miekkailuseuran vahvuutta ja ankaruutta.