Rapiirin peruskurssi kevät 2019

Kurssi on nyt täynnä! Ilmoittaudu varasijalle laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@ehms.fi. Laita mukaan seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Syntymäaika
  • Kotikunta
  • Mikäli haluat tilata rapiirin, kerro myös haluatko sen pienellä vai isolla kupilla. Vain 26.3. klo 23:59 mennessä tulleet rapiiritilaukset otetaan huomioon!

Terveutuloa mukaan rapiirin peruskurssille!

EHMS ry järjestää ensimmäistä kertaa rapiirin peruskurssin. Kurssin ohjaajana toimii Anselmi Viholainen. Harjoitukset ja opetus painottuvat sekä rapiirin että tikarin käyttöön, pääasiassa Michael Hundtin (1611) ja Jacob Sutorin (1612) lähteiden mukaisesti. Harjoitteluun voi osallistua sivumiekalla ja rapiirilla. Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Oman rapiirin puuttuminen ei ole este osallistumiselle. Seuralla ei ole rapiireja, mutta kurssilla voi käyttää sivumiekkaa. Seuralla on kaksi teräksistä sivumiekkaa lainattavana, ja niiden loppuessa voi myös käyttää synteettistä sivumiekkaa. Suosittelemme kysymään kaverilta, jos sivumiekan (tai rapiirin) voisi lainata kurssin ajaksi.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua rapiirin yhteistilaukseen Dynamo Fencingiltä. Tilaus tehdään alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Tilaukset tulee tehdä lomakken kautta 26.3.2019 klo 23:59 mennessä, jonka jälkeen tilausmahdollisuus päättyy. Mukaan mahtuu 20 tilausta.

Kurssin jälkeen seuran hallitus päättää erikseen rapiirin lisäämisestä treeniaikatauluun.

Lue ennen ilmoittautumista tietosuojaseloste

Huhti
02

Hinta: 20 € seuran jäsenille 30 € muut

Aika: 2.4.2019-23.5.2019 tiistaisin ja torstaisin klo 17:00-18:00