Peruskurssit

ehms11

Miekkailun harjoittelu aloitetaan peruskurssilla, jossa vanhat miekkailutaidon periaatteet yhdistyvät moderneihin harjoittelutapoihin ja -välineisiin. Kurssilla harjoitellaan lajin tärkeimpiä tekniikoita ja periaatteita, kohotetaan kuntoa, kehitetään liikkumista ja miekan käsittelytaitoa, sekä opetellaan ohessa lajeihin liittyvää termistöä.

ehms10

Järjestämme sekä saksalaisessa että bolognalaisessa miekkailussa peruskursseja syksyisin ja keväisin. Kurssille ei tarvita aikaisempaa kokemusta miekkailusta tai muista kamppailulajeista, ja niille voivat osallistua kaikki yli 14-vuotiaat.

Mukaan peruskurssille tarvitset sisäliikuntavarusteet, seura tarjoaa muut tarvittavat välineet. Kurssien hinta on 120 euroa ja se sisältää jäsenmaksun kuluvaksi vuodeksi, sekä treeniaikaa tavallisiin harjoituksiin. Kurssin voi maksaa myös Smartum- ja Edenred -virikeseteleillä.

Jos et ehdi ensimmäiselle kerralle, ei hätää. Voit hyvin ilmoittautua kurssille vaikka joutuisitkin olemaan muutaman tunnin pois, sillä tunneilla kerrataan edellisillä kerroilla opittuja asioita.

Jos sinulla on kysyttävää peruskurssista tai lajista, ota yhteyttä: info@ehms.fi

Tulevat peruskurssit

Peruskurssit pidetään tiistaisin ja torstaisin kello 19:30 – 21:00, ja niiden ilmoittautumiset alkavat lähempänä kursseja. Ilmoittaudu kurssille kurssin otsikon linkistä.

Bolognalaisen miekkailun peruskurssi 28.8.2018 – 11.10.2018. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Saksalaisen miekkailun peruskurssi 16.10.2018-29.11.2018 seuran uudella salilla. Kurssi on täynnä!