Harjoittelumaksut

ehms7Jäsenmaksu

Tammikuusta 2016 alkaen jäsenillä on vuosittainen jäsenmaksu, jolla katetaan muun muassa jäsenjärjestelmän ylläpitokuluja. Vuonna 2017 jäsenmaksu on 20€ vuodessa. Jäsenmaksu maksetaan harjoittelun alkaessa, ja se sisältyy alkeiskurssien hintaan.

Harjoitusmaksut 2017

Aloitettuasi harjoittelun saat tunnukset, joilla voit kirjautua verkkopalveluumme. Verkkopalvelun kautta voit seurata maksujasi ja ostaa harjoittelukuukausia sekä maksaa jäsenmaksun. Harjoittelua voit maksaa kuukausittain sekä kausittain, tai vuoden kerrallaan, jolloin harjoittelu on kaikista edullisinta. Kuukausi- ja kausimaksulla voit myös säilyttää miekkailuvarusteita salilla lisämaksutta.

Kalenterikuukausi 50€
Kevätkausi 5 kuukautta 225€
Kesäkausi 2 kuukautta 75€
Syyskausi 5 kuukautta 225 €
Kalenterivuosi 12 kk 450 € (sisältää jäsenmaksun!)

Harjoitteluajan uudet hinnastot on nyt päivitetty jäsenjärjestelmään.

Huomaathan, että mikäli ostit vuoden alussa myynnissä olleen kolmen kuukauden harjoitteluajan, voit päivittää sen koko kevätkauden kattavaksi hintaan 95€ lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@ehms.fi

 

Harjoittelumaksut voit maksaa myös Smartum- sekä Edenred- virikeseteleillä.

Yksityistunnit

Yksityisopetusta tai pienryhmäharjoittelua voi kysyä erikseen ohjaajilta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@ehms.fi. Salia on myös mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön.

ehms9