Harjoittelumaksut

ehms7Jäsenmaksu

Tammikuusta 2016 alkaen jäsenillä on vuosittainen jäsenmaksu, jolla katetaan muun muassa jäsenjärjestelmän ylläpitokuluja. Vuonna 2018 jäsenmaksu on 20€ vuodessa. Jäsenmaksu maksetaan harjoittelun alkaessa, ja se sisältyy alkeiskurssien hintaan.

Harjoitusmaksut 2018

Aloitettuasi harjoittelun saat tunnukset, joilla voit kirjautua Seuramappi-verkkopalveluumme. Verkkopalvelun kautta voit seurata maksujasi ja ilmoittautua tapahtumiin. Harjoittelua voit maksaa kuukausittain sekä kausittain, tai vuoden kerrallaan, jolloin harjoittelu on kaikista edullisinta. Kuukausi- ja kausimaksulla voit myös säilyttää miekkailuvarusteita salilla lisämaksutta.

Kalenterikuukausi 55 €
Kevätkausi 5 kuukautta 235 €
Kesäkausi 2 kuukautta 85 €
Syyskausi 5 kuukautta 235 €
Kalenterivuosi 12 kk 475 € (sisältää jäsenmaksun!)

Seuran hallitus myöntää myös harkinnan mukaan viikonloppujäsenyyksiä, jotka kattavat vain viikonlopun vapaat harjoitukset. Viikonloppujäsenyys voidaan myöntää henkilölle, joka on käynyt historiallisen miekkailun peruskurssin ja jonka voidaan todeta kykenevän hallittuun ja turvalliseen sparraamiseen. Viikonloppujäsenyys maksaa 20 €/kk, ja jäsenyyttä tulee hakea sähköpostitse osoitteesta info(at)ehms.fi.

Harjoittelumaksut voit maksaa myös Smartum- sekä Edenred- virikeseteleillä sekä Edenred-mobiilimaksulla.

Edenred-mobiilimaksu toimii näin:

  1. Avaa MyEdenred-sovellus ja valitse ”Luo mobiilimaksu” virike-edun kohdalta
  2. Etsi sovelluksesta palveluntarjoajan nimi, Espoon historiallisen miekkailun seura
  3. Syötä palvelun summa ja paina vahvista maksu

Harjoittelumaksujen laskut lähetetään automaattisesti siten, että kuukausimaksujen laskut erääntyvät joka kuun 15. päivä, ja kausi- ja vuosimaksujen laskut laskutuskauden ensimmäisen kuun 15. päivä.

Laskutusperusteen muuttaminen ja tauot harjoittelusta

Ilmoita tällä lomakkeella mikäli olet palaamassa harjoittelutauolta:

https://goo.gl/forms/BrkPGxA5gF7TXajl1

Jos olet jäämässä tauolle yli kuukauden ajaksi, ja haluat että laskutus katkaistaan, voit ilmoittaa asiasta tällä lomakkeella:

https://goo.gl/forms/nYfgG15fvkrnEEmG3

Mikäli haluat muuttaa harjoitusmaksuperusteen, esimerkiksi kuukausiveloitteisesta kausiveloitteiseksi, voit tehdä sen tällä lomakkeella:

https://goo.gl/forms/rHjYILFE7WCdgTv32

Yksityistunnit ja yksityistilaisuudet

Yksityistilaisuuksia yksityisopetusta tai pienryhmäharjoittelua voi kysyä erikseen seuran ohjaajilta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@ehms.fi. Salia on myös mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön.

ehms9