Harjoittelumaksut

ehms7Jäsenmaksu

Tammikuusta 2016 alkaen jäsenillä on vuosittainen jäsenmaksu, jolla katetaan muun muassa jäsenjärjestelmän ylläpitokuluja. Vuonna 2018 jäsenmaksu on 20€ vuodessa. Jäsenmaksu maksetaan harjoittelun alkaessa, ja se sisältyy alkeiskurssien hintaan.

Harjoitusmaksut 2018

Aloitettuasi harjoittelun saat tunnukset, joilla voit kirjautua Seuramappi-verkkopalveluumme. Verkkopalvelun kautta voit seurata maksujasi ja ilmoittautua tapahtumiin. Harjoittelua voit maksaa kuukausittain sekä kausittain, tai vuoden kerrallaan, jolloin harjoittelu on kaikista edullisinta. Kuukausi- ja kausimaksulla voit myös säilyttää miekkailuvarusteita salilla lisämaksutta.

Kalenterikuukausi 50 €
Kevätkausi 5 kuukautta 225 €
Kesäkausi 2 kuukautta 75 €
Syyskausi 5 kuukautta 225 €
Kalenterivuosi 12 kk 450 € (sisältää jäsenmaksun!)

Harjoittelumaksut voit maksaa myös Smartum- sekä Edenred- virikeseteleillä.

Harjoittelumaksujen laskut lähetetään automaattisesti siten, että kuukausimaksujen laskut erääntyvät joka kuun 15. päivä, ja kausi- ja vuosimaksujen laskut laskutuskauden ensimmäisen kuun 15. päivä.

Laskutusperusteen muuttaminen ja tauot harjoittelusta

Ilmoita tällä lomakkeella mikäli olet palaamassa harjoittelutauolta:

https://goo.gl/forms/BrkPGxA5gF7TXajl1

Jos olet jäämässä tauolle yli kuukauden ajaksi, ja haluat että laskutus katkaistaan, voit ilmoittaa asiasta tällä lomakkeella:

https://goo.gl/forms/nYfgG15fvkrnEEmG3

Mikäli haluat muuttaa harjoitusmaksuperusteen, esimerkiksi kuukausiveloitteisesta kausiveloitteiseksi, voit tehdä sen tällä lomakkeella:

https://goo.gl/forms/rHjYILFE7WCdgTv32

Yksityistunnit

Yksityisopetusta tai pienryhmäharjoittelua voi kysyä erikseen ohjaajilta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@ehms.fi. Salia on myös mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön.

ehms9