Saksalaisen miekkailun peruskurssi kevät 2018

Kurssi alkaa 20.3.2018 ja päättyy 8.5.2018. Kurssille mahtuu mukaan 20 osallistujaa, huomaathan että alaikäisiltä osallistujilta vaaditaan huoltajan kirjallinen suostumus ja alaikäraja on 14 vuotta.Treenit pidetään seuran salilla Beckerintiellä tiistaisin ja torstaisin kello 19:30-21:00. Lähetämme osallistujille erillisen infokirjeen sähköpostilla lähempänä kurssin alkua, eli et saa erillistä sähköpostivahvistusta lomakkeen lähettämisen jälkeen.

Huoltajan suostumus EHMS Ry

Lisätietoa peruskursseista ja kurssien hinnat Peruskurssit -sivulla.

Logokilpailu tulee taas!

Logokisa järjestetään taas kerran! Tällä kertaa tarkoituksena on tarjota seuran jäsenille enemmän aikaa äänestää suosikkiaan. Uusi deadline logoehdotuksille on 31.3., ja ehdokkaat julkaistaan 1.4.2018. Äänestää voi 15.4.2018 saakka. Voittaja julkistetaan kevätjuhlassa 21.4.2018.

Logon täytyy olla siisti, poliittisesti korrekti, plagioimaton ja hyvän maun mukainen. Hallituksella on oikeus hylätä logo kilpailusta, mikäli edellä mainitut ehdot eivät täyty. Logon täytyy olla yksinkertainen ja helposti printattavissa, muista että pienet yksityiskohdat menevät helposti pilalle. Logon täytyy olla musta ja/tai valkoinen (printattavaksi sopiva), mutta taustan väri voi vaihdella. Vektorigafiikka on suotavaa, mutta ei pakollista. Voit liittää mukaan myös yhden A4:n verran käyttökonseptia johon voit visualisoida uudet hupparit, paidat, liput jne. Hyviä ohjelmia suunnitteluun ovat Inkscape, Illustrator ja Spreadshirt. Toimita suunniteltu logo seuran hallitukselle sähköpostitse osoitteeseen info(at)ehms.fi.

Helsinki Longsword Open 2018

On the 20th of January swords will swing! Join us in Helsinki as EHMS hosts Helsinki Longsword Open 2018. This year we will be hosting open and women’s longsword, longsword cutting and a singlestick tournament.

The singlestick tournament will be held on Friday 19th of January in Helsinki Rudolf Steiner School (the adress is Lehtikuusentie 6, 00270 Helsinki). The doors will be opened at 17:00, gear check will be at 17:30, pools start at 18:00, and pools should finish around 22:00.

The longsword tournaments, cutting and the singlestick finals will be held at Ruskeasuon urheiluhalli (Ratsastie 10, 00280 Helsinki) on Saturday 20th of January. The doors open at 8:00, gear check for the first pools begins 8:45.

Event schedule: Schedule-HLO2018

EHMS will provide all tournament and cutting weapons.

Prices

Women’s longsword: 80€

Open longsword: 80€ (or +15€ if you are already paying for women’s longsword)

Cutting tournament: 35€

Singlestick: 15€ (note: singlestick eliminations are held on Friday and the maximum number of competitors is 20)

Payment

We will send bills per email based on your registration. You can pay the bill using bank transfer, or through Paypal. When using Paypal, please add 5 € to the bill to cover Paypal’s charges.

The registration will not be considered confirmed until payment has been received!

All participants must be at least 18 years old.

 

Questions? Contact us at events@ehms.fi or post a question on the Facebook event page.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/972340059573322/

Rules

Structure of tournament  HLO18-Structure-of-tournament

Equipment requirements HLO18-equipment-requirements

Singlestick rules HLO18-Singlestick-rules

Cutting rules HLO18-Cutting-Rules2

Longsword rules HLO18-Longsword-rules

Syysjuhlissa kisattiin ja äänestettiin seuralle uusi logo

logo

Seuran salilla kisattiin lauantaina 23.9.2017 sekä sivumiekassa että pitkämiekassa. Miro Lahtela vei voiton sivumiekassa kohdatessaan finaaliottelussa Ilkka Hartikaisen. Kristian Ruokonen näytti kaapin paikan pitkämiekan finaaliottelussa päihittäessään Miron.

Lisäksi seuran jäsenet äänestivät viiden ehdokkaan joukosta seuralle uuden logon. Uusi logo on Hannu Koivurannan suunnittelema ja seura siirtyy sen käyttöön virallisesti vuoden vaihteessa.

Syksyn palautekysely

On jälleen syksyisen palautekyselyn aika! Kerro meille, missä seura on onnistunut, ja missä olisi vielä tekemistä. Palautteella kehitetään seuran toimintaa, ja vaikutetaan tulevaisuuden päätöksiin.

Kyselyn löydät täältä.

 

Syysjuhla ja logokilpailu 23.9.2017

Seuran syyskauden avajaisjuhla pidetään 23.9.2017. Tuolloin järjestetään seuran salilla myös kisat pitkämiekassa ja bolognalaisessa miekassa. Kisaan osallistuvien tulee olla paikalla viimeistään 10:30. Sekä pitkämiekassa että bolognalaisessa miekassa mukaan mahtuu 16 kisaajaa, ilmoittautuminen tapahtuu Seuramapin kautta. Huomaa, että vain toisessa aselajissa kisaavien tulee tarvittaessa toimia henkilökuntana toisen aselajin kisassa. Mikäli osallistuu molempiin aselajeihin, tulee kisaajan maksaa 10 € kisamaksu. Maksu veloitetaan myös kaikilta kisaajilta, jotka eivät ole EHMS:n jäseniä. Seuran jäsenmaksun maksaneet jäsenet saavat kilpailla yhdessä aselajissa maksutta.

Mikäli sinulla ei ole Seuramappitunnuksia, laita sähköpostia osoitteeseen info(at)ehms.fi. Lisäksi syysjuhlan yhteydessä äänestetään seuran uudesta logosta.

Jokainen halukas voi osallistua logokisaan, ja myös seuran vanhaa logoa on mahdollista äänestää. Logon täytyy olla siisti, poliittisesti korrekti, plagioimaton ja hyvän maun mukainen. Hallituksella on oikeus hylätä logo kilpailusta, mikäli edellä mainitut ehdot eivät täyty. Logon täytyy olla yksinkertainen ja helposti printattavissa, muista että pienet yksityiskohdat menevät helposti pilalle. Logon täytyy olla musta ja/tai valkoinen (printattavaksi sopiva), mutta taustan väri voi vaihdella. Vektorigafiikka on suotavaa, mutta ei pakollista. Voit liittää mukaan myös yhden A4:n verran käyttökonseptia johon voit visualisoida uudet hupparit, paidat, liput jne. Hyviä ohjelmia suunnitteluun ovat Inkscape, Illustrator ja Spreadshirt. Viimeinen osallistumispäivä on 8.9. klo 21 mennessä. Toimita suunniteltu logo seuran hallitukselle sähköpostitse osoitteeseen info(at)ehms.fi. Voittajalogon suunnittelijalle on luvassa pieni palkinto. Lisätietoja logokisasta voi kysellä Venla Kupiaiselta.