Salilla pihatalkoot 14.4.2018 kello 12:00 alkaen

Seuran salilla järjestetään pihatalkoot 14.4.2018 kello 12:00 alkaen, ja pyydämme seuran jäseniä osallistumaan. Ympäröivä piha on kipeästi siistimistä vailla, joten nappaa mukaan harava jos sellainen kotoa löytyy (salilla on myös muutama harava valmiina, eli mukaan voi tulla vaikka ei haravaa omistaisikaan, kaikille löytyy kyllä tekemistä).

Seuran kevätjuhla ja mixed weapons -kisa 28.4.2018

EHMS Ry toivottaa kaikki jäsenensä tervetulleiksi seuran kevätjuhlaan. Juhla pidetään seuran salilla lauantaina 28.4.2018 kello 12:00 alkaen. Juhla alkaa brunssilla ja miekkailuhenkisellä pubivisalla. Tämän jälkeen toiminta jatkuu erilaisten leikkien ja pelien parissa, ja lisäksi juhlassa julkistetaan logoäänestyksen voittaja. Brunssi on nyyttärihenkinen.

Kello 16:00 alkaa mixed weapons -kisa. Kisaan mahtuu mukaan 16 osallistujaa, ja osallistuminen maksaa 5 €. Virallinen ohjelma salilla päättyy 18:00, jonka jälkeen on mahdollisuus saunoa ja viettää salilla aikaa vapaasti. Jatkot pidetään perinteikkäästi ravintola Feltbayssa noin kello 22.00 alkaen.

Huomaathan ystävällisesti, että seuran salilla kello 18 asti järjestettävä ohjelma on alkoholitonta.

Alla linkki mixed weapons -kisaan ilmoittautumiseen. Tutustuthan seuran tietosuojaselosteeseen ennen tietojesi lähettämistä: Tietosuojaseloste Data privacy statement

Logokilpailuäänestys

Logokilpailun ehdokkaat on lähetetty kaikille seuran jäsenille äänestystä varten. Äänestysaikaa on 15.4. asti. Jos äänestyksessä ei ilmene selkeää voittajaa, siirrymme toiselle kierrokselle, jolle otetaan kaksi parhaiten pärjännyttä ehdokasta. Voittaja julkaistaan seuran kevätjuhlassa 28.4.

Jos olet jäsen, ja et ole saanut äänestystä koskevaa sähköpostiviestiä, tarkistathan ettei viesti ole päätynyt roskapostikansioon tai Gmailin Promotions-välilehdelle.

Vuoden 2018-19 hallitus valittu

EHMS:n sääntömääräinen kevätkokous järjestettiin 24.3. seuran salilla. Vaaleissa uudeksi hallitukseksi valittiin seuraavat henkilöt:

Puheenjohtaja Chris Warelius
Venla Kupiainen
Taloudenhoitaja Zoë Chandler
Nadia Partala
Simo-Pekka Leppänen

Varajäseniksi valittiin Eetu Röpelinen, Mats Bergström ja Aleksi Ahola

Pääsiäisen treeniaikataulu

Pitkäperjantain 30.3.2018 bolognalaiset treenit on peruttu, lauantain 31.3.2018 vapaat harjoitukset pidetään normaalisti klo 14-16.

Pääsiäismaanantaina 2.4.2018 ei pidetä ohjattuja treenejä, mutta salilla pidetään vapaat harjoitukset klo 18 alkaen.

EHMS:n sääntömääräinen kevätkokous 2018

Tervetuloa Espoon Historiallisen Miekkailun Seura ry:n sääntömääräisen kevätkokoukseen. Kokous pidetään lauantaina 24.3 kello 12:00 alkaen seuran salilla osoitteessa Beckerintie 2.

Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

 1. Kokouksen avaus
 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi
  pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
 5. Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto
 6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden
  myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
 7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, talousarvio sekä jäsenmaksun ja harjoitusmaksujen suuruus
 8. Määritellään kunniajäsenyys (vaatii muutoksen seuran sääntöihin)
 9. Valitaan hallitus 8 §:n mukaan
 10. Valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa
  tarkastamaan kuluvan tilikauden tilejä

Seuran säännöt löytyvät täältä.

Terveisin,

Christoffer Warelius
Hallituksen puheenjohtaja
Espoon Historiallisen Miekkailun Seura ry

Saksalaisen miekkailun peruskurssi kevät 2018

Kurssi on täynnä ja ilmoittautuminen on päättynyt!

Kurssi alkaa 20.3.2018 ja päättyy 8.5.2018. Kurssille mahtuu mukaan 20 osallistujaa, huomaathan että alaikäisiltä osallistujilta vaaditaan huoltajan kirjallinen suostumus ja alaikäraja on 14 vuotta.Treenit pidetään seuran salilla Beckerintiellä tiistaisin ja torstaisin kello 19:30-21:00. Lähetämme osallistujille erillisen infokirjeen sähköpostilla lähempänä kurssin alkua, eli et saa erillistä sähköpostivahvistusta lomakkeen lähettämisen jälkeen.

Huoltajan suostumus EHMS Ry

Lisätietoa peruskursseista ja kurssien hinnat Peruskurssit -sivulla.

Logokilpailu tulee taas!

Logokisa järjestetään taas kerran! Tällä kertaa tarkoituksena on tarjota seuran jäsenille enemmän aikaa äänestää suosikkiaan. Uusi deadline logoehdotuksille on 31.3., ja ehdokkaat julkaistaan 1.4.2018. Äänestää voi 15.4.2018 saakka. Voittaja julkistetaan kevätjuhlassa 21.4.2018.

Logon täytyy olla siisti, poliittisesti korrekti, plagioimaton ja hyvän maun mukainen. Hallituksella on oikeus hylätä logo kilpailusta, mikäli edellä mainitut ehdot eivät täyty. Logon täytyy olla yksinkertainen ja helposti printattavissa, muista että pienet yksityiskohdat menevät helposti pilalle. Logon täytyy olla musta ja/tai valkoinen (printattavaksi sopiva), mutta taustan väri voi vaihdella. Vektorigafiikka on suotavaa, mutta ei pakollista. Voit liittää mukaan myös yhden A4:n verran käyttökonseptia johon voit visualisoida uudet hupparit, paidat, liput jne. Hyviä ohjelmia suunnitteluun ovat Inkscape, Illustrator ja Spreadshirt. Toimita suunniteltu logo seuran hallitukselle sähköpostitse osoitteeseen info(at)ehms.fi.