Broomhau ’19 – siivouspäivä ja mixed weapons -kisa

broomhau_banner

EHMS järjestää 30.3.2019 salin siivoustempauksen, jonka yhteydessä kisataan!

Salilla on kaikenlaista pientä laitettavaa, ja sali pitäisi siivota perusteellisesti näin kevään kunniaksi. Jotta homma ei olisi täysin tylsää raatamista, päätimme järjestää mixed weapons -kisan, jossa voi mittelöidä kaikki siivoukseen osallistuvat! Tällä kertaa kisa on avoinna vain EHMS:n jäsenille (vanhoille ja uusille!) Ei-jäsenille on tarjolla pitkämiekkakisa Norppa Open 13.4.2019. Kisaan ei ole pakko osallistua, jos vaikka haluaa hyvää hyvyyttään tulla siivoamaan.

Salin ovet aukeavat 30.3.2019 klo 10, ja kisa alkaa klo 14. Kisa ei maksa mitään, vaan osallistuminen kuitataan avustamalla salin siivouksessa. Ilmoittaudu kuitenkin alla olevalla lomakkeella, niin tiedämme ketkä ovat tulossa, ja voimme suunnitella kisaa hieman etukäteen.

Siivousta varten salille kärrätään riittävästi välineitä, ja hiukan harhailevaa ohjausta on luvassa.

Kisa

Kisa käydään Swiss pairing -järjestelmällä, jolloin käydään 4 kierrosta, joissa oma siihenastinen sijoitus kisassa määrittelee kenen kanssa miekkailee seuraavalla kierroksella. Viimeisen kierroksen jälkeen siirrytään eliminaattoreihin, ja siitä finaaleihin. Eliminaattoreihin pääsee joko 4 tai 8 henkilöä, riippuen osallistujamäärästä.

Kisaan voi osallistua enintään 20 henkilöä.

Ennen jokaista matsia arvotaan aseet Epäonnenpyörää™ käyttäen. Pidämme kirjaa jokaisen käyttämistä aseista, joten kenenkään ei tarvitse taistella tikarilla keihästä vastaan useita kertoja.

Salilla on rajallisesti sivumiekkoja käytössä, mutta kauniisti pyytämällä sellaisen saa mahdollisesti kaverilta lainaan. Muuten voi käyttää synteettisiä aseita. Jos arpaonni määrää miekkailemaan pitkämiekalla sivumiekkaa vastaan, käytämme synteettisiä aseita, elleivät kisaajat välttämättä halua käyttää terästä. Syynä sivumiekkahanskojen (esim. Red Dragon) heikompi suojaus pitkiksen voimaa vastaan.

Salin lainavarusteita saa käyttää omalla riskillä.

Kisan säännöt ja varustevaatimukset löytyvät tästä.

Kisan voittajakolmikolle on luvassa kiiltävät mitalit ja roppakaupalla kunniaa! Jokainen siivoukseen osallistuva saa luonnollisesti myös kasan papukaijapisteitä!

Tutustu ennen ilmoittautumista tietosuojaselosteeseemme:

Tietosuojaseloste

Data privacy statement

Junioreita (alle 18-vuotiaita) pyydetään tuomaan Huoltajan suostumus allekirjoitettuna viimeistään tapahtumapäivänä.

Jatkot

Kisa loppunee klo 17 paikkeilla, jonka jälkeen jatkot Bar Felt Bayssa, Tilkanvierto 7, noin klo 19 alkaen!

Maalis
30

Aika: 10:00 - 17:00