Bolognalaisen miekkailun seminaari

Bolognalainen miekkailu

Seminaari on täynnä ja ilmoittautuminen on päättynyt!

Ilkka Hartikainen pitää kaksipäiväisen seminaarin bolognalaisesta miekkailusta.

Ensimmäisenä päivänä opitaan tai kerrataan perusteet liikkumisen, hyökkäämisen, puolustautumisen sekä taktiikan osalta. Ohjelma rakentuu bolognalaisen miekkailun tärkeimpien tekniikoiden ja konseptien ympärille ja harjoitteissa tutustutaan oikeaoppisten torjuntojen, vastahyökkäysten, hämäysten ja kutsujen suorittamiseen.

Toisena päivänä tutustutaan tarkemmin bolognalaiseen lähdemateriaaliin anonyymin bolognalaisen esimerkkiharjoitusten kautta, opitaan suorittamaan Giovanni dall’Agocchien perustekniikat yhteensaattava liikesarja sekä harjoitellaan lopuksi terävillä miekoilla leikkaamista.

Ilkka Hartikainen

Ilkka Hartikainen toimii tällä hetkellä kansIlkka Hartikainenainvälisesti historiallisten kamppailulajien ohjaajana Tavastia Fencing Societyn kautta ja ylläpitää marozzo.com-oppimisympäristöä. Ilkka on EHMS:n perustajajäsen ja vastaa yhä bolognalaisen miekkailun opetusohjelmasta.

Hinta

Seminaarin hinta on 80€ kahdesta päivästä, tai 50€ yhdestä päivästä. Mikäli haluat osallistua tatamin leikkuuseen, veloitamme lisäksi 20€. Ole hyvä ja ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella – emme ota vastaan ilmoittautumisia muilla tavoin!

Seminaari on kaikille 16 vuotta täyttäneille avoin.

Paikka

Seminaari pidetään EHMS:n salilla, osoitteessa Beckerintie 2, Helsinki.

Mahdolliset kysymykset voi lähettää osoitteeseen info@ehms.fi.

Facebook-eventti: https://www.facebook.com/events/892466720904033

Loka
07

Aika: 7.-8.10. Molempina päivinä kello 11:00 - 17:00

Paikka: Beckerintie 2, 00410 Helsinki